it-konsult-göteborg-it-support

IT-support

Om dina IT-system krånglar eller om du har frågor rörande IT-säkerhet ska du vända dig till vår personliga IT-support. När vi installerar vår IT-drift är vår målsättning att du inte ska behöva ta kontakt med vår support, men uppstår det ett fel är hjälpen inte långt borta!

IT-support för små till medelstora företag inom alla branscher

Våra IT-konsulter i Göteborg hjälper små till medelstora företag inom alla branscher med professionell IT-support. När du anlitar våra tekniska konsulter får du tillgång till komplett service där vi både erbjuder modern IT-drift och tillgänglig IT-support vid behov.

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi de rätta verktygen för att hjälpa små till medelstora företag som inte har någon egen IT-avdelning på plats. Vår IT-support hjälper dig med både enskilda och återkommande uppdrag om dina IT-system inte fungerar som de ska.

Vi har en transparent dialog med dig där vårt mål är att presentera hållbara och långsiktiga lösningar som åtgärdar felet i dina IT-system.

Våra IT-konsulter levererar alltid hög kvalité, förstklassig service och personligt anpassade lösningar för din verksamhet. Vår support står alltid redo att bemöta de behov som förekommer på ditt företag.

Akuta problem med dina IT-system – Vi hjälper dig på distans

Vi kommer installera smidiga driftlösningar som grundar sig i modern och säker teknik. Detta ger oss de rätta förutsättningarna för att undersöka om dina IT-system fungerar som de ska. Vi kan kontrollera din IT-miljö och bevaka allt från dina nätverk, servrar och routrar.

Vår IT-support finns tillgänglig när du behöver det som mest, akuta problem inräknat. Om ett plötsligt och allvarligt fel upptäcks kan våra IT-konsulter ta över din dator från vårt kontor i Göteborg och åtgärda de felaktigheter som uppstått. Detta är möjligt tack vare att vi har all din information samlad, sökbar och tillgänglig i vårt system för en snabb IT-support.

it-konsult-göteborg-it-support-kontroll-över-it-system

Uppdateringar och underhåll för säkra system

Vi erbjuder komplett IT-support till ditt företag när du vill ha svar på IT relaterade frågor eller när vi genomför en regelbunden rutinkoll. Då vi erbjuder komplett service ingår alltid underhåll av dina IT-system.

Då vi har en tydlig överblick över dina IT-system blir det enkelt för oss att veta när vi behöver utföra vissa nödvändiga uppdateringar eller om det krävs ett längre underhåll för att förbättra IT-säkerheten.

Vi erbjuder säkra molntjänster som anpassas efter din arbetsplats

Vidare erbjuder vi även molntjänster genom Microsoft Azure lösningar. Detta erbjuder vi enskilt eller tillsammans med befintliga servrar på din arbetsplats.

Utöver detta erbjuder vi också kompletta säkerhetslösningar där vi bland annat säkerställer informationen via dubbla backuper för molntjänster. Hör av dig till oss om du har frågor gällande detta.

Kontakta vår IT-support för att åtgärda fel eller få rådgivning

Våra IT-konsulter för en regelbunden dialog med dig för att säkerställa att du är nöjd med den service vi levererat i Göteborg och Västsverige. Vi ger ett personligt bemötande och förstklassig service oavsett om det rör sig om stora eller mindre problem.

Vår IT-support finns såklart tillgänglig för andra IT-frågor som inte rör eventuella störningar i dina IT-system. Vi strävar alltid efter att leverera system som är anpassade för din verksamhet för att förbättra och effektivisera din arbetsprocess.

  • Vi kan förse dig med traditionell serverhosting eller smarta molntjänster
  • Vi säkerställer att du har tillräckligt stort lagringsutrymme för all den information du vill lagra.
  • Våra IT-konsulter i Göteborg installerar smart IT-drift och det senaste antivirusprogrammet som förebygger potentiella felaktigheter.
  • Vår IT-support presenterar smarta och effektiva lösningar på hur vi kan förbättra dina befintliga IT-system.

Tillgänglig IT-support till ett bra pris

Det är enkelt att åtgärda teknik som krånglar eller IT-system som slutar fungera, anlita våra IT-konsulter för professionell support. Denna tjänst ingår när vi installerat en smart IT-drift och ger dig komplett service om något skulle krångla.

Vår IT-support kan hjälpa dig på distans då vi tar över din dator för att lokalisera felet eller genom att besöka ditt kontor för att lösa problemet på plats. Detta är nödvändigt om det rör sig om ett mer omfattande fel.

Kontakta våra IT-konsulter i Göteborg för att boka ett möte. Vi erbjuder bra pris på vår IT-support och skräddarsyr vår service enligt dina önskemål.

Vår IT-support hjälper dig lokalisera och åtgärda eventuella fel i ditt IT-system. Vi hjälper dig på distans eller på plats i dina lokaler.