Om oss

GA System är som en extern IT-avdelning där våra kvalificerade IT-konsulter i Göteborg hjälper ditt företag med bland annat IT-support, rådgivning och IT-säkerhet. Idag arbetar sju personer i vårt team varav fyra är tekniska konsulter med över 20 års erfarenhet från branschen.

GA System grundades för över 25 år sedan och vi är AAA certifierade sen flera år tillbaka.

Vi hjälper små till medelstora företag med dina IT-system. På GA System arbetar vi lösningsorienterat för att uppfylla dina behov. Som en komplett IT-service kan vi även erbjuda allt från projekt- och förändringsledning, smarta molnlösningar och effektiv IT som underlättar arbetet.

it-konsult-göteborg-om-oss-våra-medarbetare

Våra IT-konsulter i Göteborg strävar efter att optimera, förbättra och bidra till en mer lönsam och positiv förändring på ditt företag. Vi har en öppen dialog med dig för att säkerställa att vi levererar vad vi lovat.

IT-drift nära dig

Vårt kontor är baserat i Göteborg vilket gör det möjligt för våra konsulter att erbjuda IT-drift till kunder runt om i Västsverige. Våra IT-konsulter i Göteborg finns tillgängliga för personlig rådgivning, professionell IT-support och snabb hjälp.

it-konsult-göteborg-om-oss-medarbetare

På GA System erbjuder vi IT-drift utifrån dina behov. Du är välkommen att kontakta våra IT-konsulter för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag med våra IT-tjänster.